Archivos de la categoría Casal Tecnològic

Feliç Festa Major 2017

Un any més la Festa Major de Vilanova senyala l’acabament dels casals d’estiu per molts que ens dediquem al món infantil i juvenil. Aquesta data també suposa el tancament del curs 16-17.  Pels pares dona l’inici d’un periode de vacances molt bén merescudes. A tots aquells que esteu anant o tornant de vacances i a tots els Vilanovins i vilanovines volem fecilitar la Festa Major.

També volem donar una felicitació molt especial a totes les Neus i Vinyets que tenim per les nostres contrades.

Com a final d’un curs un agraïment molt especial a totes les famílies que heu participat, als vostres fills (que han estat els verdaders protagonistes), a l’equip de professionals que forma l’Espl@i Virtu@l i a les institucions que ens donen suport. A tots ells MOLTES GRÀCIES i fins el proper curs.

Salut i Festa Major.

Màrius

V SUMMER C@MP TECNOLÒGIC

Ja estem al llibret d’estiu de les activitats de l’Ajuntament de Vilanova.

MÉS INFORMACIÓ SOBRE: SUMMER C@MP DE ROBÒTICA I MINECRAFTedu. CLIKA!!!!

Activitat per participants 7 a 15 anys. Grup de primària i ESO.

De 9 a 13 hores i acollida inclosa de 8 a 14 hores  per primària

Inscripció.

Els joves del ‘2n Summer Camp: Neàpolis a Baix a Mar’ fan un taller de “MAKERS”.

Els 20 joves participants del II Summer C@mp, organitzat per l’Espl@i Virtu@l , han visitat una setmana més Neàpolis.


DSC_9706

Els joves han après de primera mà el paper del concepte “MAKER”. El taller ha estat conduït pel president de l’Associació de Makers de Vilanova, l’Oscar Enento. S’ha recuperat l’esperit de fer-se les coses necessàries un mateix, enfront de la compra compulsiva d’elements de joc, multimèdia i altres. Han vist projectes d’àudio, de tèxtil, d’hidràulica, entre d’altres. Finalment el taller ha enlairat coets amb ampolles reciclades d’aigua i s’han refrescat de debò.

 


DSC_9552


DSC_9617


DCIM102GOPRO

Visitem l’Espai Cowork Neàpolis Salut

Els 24 joves participants del II Summer C@mp, organitzat per l’Espl@i Virtu@l , han visitat el Cowork Neàpolis dedicat a la Salut. Aquest equipament està ubicat a la Plataforma de Serveis a les Persones dins l’entorn de l’Hospital Comarcal de St. Antoni Abat, a Vilanova i la Geltrú.


DSC_9210


Els joves han aprés de primera mà el paper del disseny industrial i de la tecnologia dins del món de la Salut, en especial el que fa referència a l’atenció a les persones i les solucions a les seves necessitats. La visita ha estat conduïda   per l’estudi de disseny Garigot , amb seu dins del cowork, que els han presentat els seus projectes: Pelican, amb la seva gamma de culleres prototipades en 3D que ofereixen solucions a persones amb problemes de cognició i mobilitat física; Follow Me Program, una cadira de rodes elèctrica amb un sistema d’autoseguiment que permet a persones amb discapacitat cognitiva utilitzar aquest tipus de cadires; i el projecte de reconstruccions òssies pel CSG, que permet fer reconstruccions amb impressió 3D de les estructures òssies dels pacients a partir de TAC’s.DSC_9193DSC_9171

ESPAI DE LA TECNOLOGIA I LES IDEES, NEAPOLIS

Avui hem anat a l’ESPAI DE LA TECNOLOGIA I LES IDEES, NEAPOLIS.
Hem estat a les instal·lacions de Canal Blau i també ens hem submergit en l’OBSEA (Expandable Seafloor Observatory) que hi ha a 4 kmts dins del Mar enfront de VNG. Moltes gràcies als que ens han acompanyat en aquesta nova aventura.


DSC_9050 DSC_9057 DSC_9084

Ahir vam okup@r la Universitat. Tot un planeta d’aprenentatge.

Ahir vam visitar l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú. Ens van acollir institucionalment i els nostres joves congressistes van poder veure un projecte final de carrera sobre un braç robòtic i l’equip del Vilanova Formula Team que aquest agost correrà a Montmelò. Moltes ganes d’aprendre i d’ensenyar. foto visita EPSEVG

Ens trobareu al llibret d’activitats d’Estiu 2015

Esplai Virtual juntament amb l’Ampa de l’Institut Baixamar, de Neàpolis Vng i del Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Vilanova i la Geltrú tornem a oferir el Summer Camp tecnològic amb el nom de «Aventures al MinecraftEdu i construir robots Lego Education» (pag. 7), us hi esperem a tots!!!!

activitats estiu


Ens trobareu a la plana 7 del llibret. Podeu fer la pre-matricula clickant a la barra superior o a les imatges.

Si voleu informació contacteu amb

Màrius Plana

tel: 660.13.83.16

 

pagina 7