Visitem l’Espai Cowork Neàpolis Salut

Els 24 joves participants del II Summer C@mp, organitzat per l’Espl@i Virtu@l , han visitat el Cowork Neàpolis dedicat a la Salut. Aquest equipament està ubicat a la Plataforma de Serveis a les Persones dins l’entorn de l’Hospital Comarcal de St. Antoni Abat, a Vilanova i la Geltrú.


DSC_9210


Els joves han aprés de primera mà el paper del disseny industrial i de la tecnologia dins del món de la Salut, en especial el que fa referència a l’atenció a les persones i les solucions a les seves necessitats. La visita ha estat conduïda   per l’estudi de disseny Garigot , amb seu dins del cowork, que els han presentat els seus projectes: Pelican, amb la seva gamma de culleres prototipades en 3D que ofereixen solucions a persones amb problemes de cognició i mobilitat física; Follow Me Program, una cadira de rodes elèctrica amb un sistema d’autoseguiment que permet a persones amb discapacitat cognitiva utilitzar aquest tipus de cadires; i el projecte de reconstruccions òssies pel CSG, que permet fer reconstruccions amb impressió 3D de les estructures òssies dels pacients a partir de TAC’s.DSC_9193DSC_9171

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *