Vídeo inspirador de la setmana 4

La setmana passada fèiem una recomanació de visualitzar un vídeo de la youtuber Gina Tost amb la infermera Anna Sort relacionat amb les addiccions. Aquesta canviem de localització però continuem parlant de la qualitat de vida dels més joves.
Normalment del japó ens arriben propostes molt tecnològiques però també seria interessant recollir propostes sobre el dia a dia d’una cultura molt a acostumada a  «la millora contínua» i ser trencadora si cal.
En aquest cas el vídeo veiem una activitat que podríem dir «extraescolar» durant l’hora de dinar, però ens sobraria la paraula «extra». El fast-food i el dia a dia ens han portat a no considerar l’hora dels àpats com a espais socials i educatius.
Com dinen els teus fills?
Com sopeu a casa?
Anem creant la nostra llista de vídeos recomanats que compartim els dissabtes a l’Espl@i de Neàpolis amb els joves per anar donant indicacions de com serà el seu món. Juguem i aprenem alhora.
 Podeu veure la nostra llista de vídeos recomanats al  nostre canal de youtube: https://www.youtube.com/playlist?list=PLuayhJgiql3za82QdV1HjHfL6R4tgWksu

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *