Vídeo inspirador de la setmana 8

«El teu futur treball encara no existeix», ens ho diu el MIT, però també ho podem escoltar de persones més properes i lligades al nostre territori.

L’Andreu Veà, pioner d’Internet, emprenedor en el sector de les telecomunicacions i, en l’actualitat, és el president executiu del capítol espanyol de la Internet Society. És conegut pels seus treballs sobre la història d’Internet i els seus creadors, una recerca que li ha permès entrevistar i gravar personalment durant 23 anys les veus de més de 350 pioners del sector.

Aquest són les seves recomanacions des de l’ SMARTKIDS Gijon el 7/11/17. Si el trobeu per la ciutat de Vilanova, per on està molt sovint, penseu que és el «biògraf d’Internet», l’historiador de la història més contemporània que tenim.

Anem creant la nostra llista de vídeos recomanats que compartim els dissabtes a l’Espl@i de Neàpolis amb els joves per anar donant indicacions de com serà el seu món. Juguem i aprenem alhora.

 Podeu veure la nostra llista de vídeos recomanats al  nostre canal de youtube: https://www.youtube.com/playlist?list=PLuayhJgiql3za82QdV1HjHfL6R4tgWksu

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *